hold-dig-i-gang-feature

Sommeren er for alvor kommet over os, det danske “sommer vejr” er på tilbagetog og vi får rent faktisk noget sol nu. Men selvom det kan være fristende bare at slænge sig på stranden dagen lang, og spise is i lange baner, så husk at holde kroppen i gang. Hvadenten det er at tage ud på kurser, træne i baghaven med vennerne eller klubkamerater, deltage i konkurrencer, intensiv kickboxing træningslejr eller arbejde med Brasiliansk Jiu Jitsu, så er det vigtigt at holde sig aktiv, selv i sine ferier. Det er præcis ligesom med skolen, men glemmer en hel masse i løbet af sådan en ferie. Og lad os se det i øjnene; grillmad, is og strandture er måske heller ikke det bedste for vores kondi, men det er jo rart og det hører jo sommeren til.

Daniel og Mark har i år sørget for at holde sig aktive ved blandt andet at tage til DJU’s årlige sommerlejr i slutningen af juni. Fordelt over en uge blev der trænet i over 35 timer, og der blev både trænet Jiu-Jitsu, Ju-Jitsu, Karate, Taekwondo, Aikido,  Filippinsk kampsport og Mixed Martial Arts. Så som det nok kan tænkes kommer de to hjem med en masse nye teknikker i rygsækken, og med et deltagertal på over 200 er det nok også lykkedes dem at finde et par nye venskaber.

dju-06

Daniel deltog endvidere i en Ju-Jutsu konkurrence. Her var han bl.a. var oppe imod en af de unge landsholdskæmpere, samt kæmpere med langt mere kamp-erfaring end ham selv, og efter et par hårde kampe lykkedes det ham at sikre sig en 3. plads.

dju-03

Dina, Heidi og Daniel har også været aktive lokalt, idet elever fra Ishøj Landsbyskole i tre dage var inviteret til træning i Ishøj Idrætscenter. Her blev der undervist i kast og låse, samt hvordan man kom fri af diverse greb, og det var en sand fornøjelse at se den energi elverne kom med. Eleverne lod til at nyde træningen, og med en fuld måtte alle dagene var det også en fornøjelse for instruktørerne.

Andreas har benyttet ferien til at give den ekstra gas med noget kickboxning, og har skruet tempoet op til fire sessioner om ugen hos Combat Sports Academy på Nørrebro, så dette glæder vi os også til at kunne drage nytte af, da spark og slag normalt ikke har den store fokus inden for traditionelt Jiu Jitsu. Men ved at forstå hvordan det fungerer bliver det lettere at lære at forsvare sig imod det.

sommertraening

Flere medlemmer var også en tur i Engelstrup og besøge Heino, som havde fået anskaffet sig et par måtter til haven. Her blev der øvet kast og låse, samt en hel del gulvkamp. Nogle havde også hevet familie og venner med, og det lykkedes endda at få lokket nogle af dem med på måtten og give dem en introduktion til sporten. Et par minutter senere var de ikke til at hive af måtten igen.

Efterfølgende var der naturligvis grill og hygge, det er jo trods alt sommer.

grill

Så vi håber I andre også har sørget for at træne lidt, så det ikke bliver et kæmpe shock når vi starter træningen op igen om et par uger.

Husk i øvrigt at træningstiden om mandagen er flyttet, så vi nu træner i den lille hal fra kl 17 til kl 19. Onsdag er fortsat i kampsportshallen fra 18:30 til 20:00.

Vi ser frem til at byde nye og gamle medlemmer velkommen.