Ishøj Budoklub har i weekenden igen afholdt graduering. Denne gang stod 8 juniorer og 4 seniorer klar til at demonstrere deres kunnen udi jiu jitsu’ens kunstner, og der var drøn på. Sensi David Yates, TJJF’s yngeste 3.dan (32 år), som selv startede til jiu jitsu da han var 14, var fløjet ind fra London for at se hvad vores unge, og knap-så-unge, medlemmer kunne præstere, og han var overordentligt tilfreds med alles præstationer. De sædvanlige kast-gennemgange blev hurtigt erstattet af en masse greb- og låse-cirkler, og der blev gået til den med krum hals, til trods for et par skader i form af en tommelfinger som gik af led og en skulder som drillede. Alle kæmpede hårdt, og der var smil at skimte både før, under og efter elevernes respektive V’er (reaktionsøvelse) og træningen gav pote i form af en hel stribe nye bælter.

Johan Junior Gul
Öhmer Junior Gul
Emil Junior Gul 1
Oliver Junior Gul 2
Olgun Senior Gul 2
Andreas Junior Orange
Elias Junior Orange 1
Zain Junior Orange 1
Fazel Senior Orange
Jan Senior Orange 1
Theda Junior Grøn
Morten Senior Grøn

Den samlede feedback var rigtigt god, vi fik stor ros for teknikkerne og de rene selvforsvars evner, og vi vil det næste stykke tid arbejde med mere bevægelse væk fra center-linjen, højre-venstre variationer, navne og udfordringer ved store størrelseforskelle hos modstandere. Så der bliver massere af udfordringer til de ny bælte bærerer.

Stort tillykke til alle, og godt klaret! Vi glæder os til at se de nye bælter på måtten, og er allerede spændte på den næste graduering.