Historie
Ishøj Budo Klub blev stiftet d. 12 januar 1993 af Jan Sell. Klubbens formål er at udbrede kendskab til, og færdighed i selvforsvar,Ju-Jitsu og beslægtede budoformer, samt styrke det sociale fællesskab mellemmedlemmerne.
Konkurrencer er ikke noget vi normalt deltager i, da der er meget få af disse indenfor vor idræt, men klubben har da deltaget et par gange i landsmesterskab i selvforsvar inden for DGI og har både opnået guld-, sølv-, og bronzemedaljer. Herudover har vi også enkelte medlemmer som deltager i konkurrencer udenlands, hvor der ligeledes er opnået guld (2014), sølv (2011,2014, 2015)- og bronzemedaljer (2011, 2015, 2016) til VM.

 

Forbund
Organisatorisk er klubben tilsluttet Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) hvor vi nyder godt af deres mange kursustilbud, herunder instruktørkurser. Endvidere er klubben tilsluttet World Hoku Shin Ko Ryu Bujutsu Federation, hvor vi har et rigtigt godt samarbejde med Soke, Jan Erik Karlsson, 10. Dan  fra Lunds Jujutsuskole i Sverige. Siden sommeren 2016 er Ishøj Budoklub også blevet en del af The Jiu Jitsu Foundation, en verdens-omspændende jitsu organisation, hvorigennem der arrangeres træningsrejser, konkurrencer (VM) og gradueringer.
Endvidere har vi et rigtigt godt og givende samarbejde med andre Ju-Jitsu klubber i Danmark, Tyskland og England.

 

Klubbens bestyrelse
Bestyrelsen består af følgende:

 

Andreas Aaris-Larsen, formand
Morten Bartvig, kasserer
Henrik Pedersen, sekretær
   

Privatlivspolitik

I overensstemmelse med den Europæiske Persondataforordning (GDPR) opbevares følgende personoplysninger for medlemmer:

Navn, adresse, telefon nummer
Fødselsdato, skader og sygdomme opstået før medlemskab
Indmeldelsesdato og evt. udmeldelsesdato

Disse oplysninger indsamles med medlemmets accept og viden ved indmeldelse.

Medlemmet kan til enhver tid bede om aktindsigt og/eller indgive rettelser til oplysningerne, samt anmode om at særlige oplysninger slettes eller at alle oplysninger slettes som led i udmeldelse.

Alle oplysninger opbevares digitalt, krypteret, og kun bestyrelsen har adgang til disse.