Vi er forskellige, men vi dyrker jiu jitsu sammen.

Klubbens medlemmer kommer med vidt forskellige baggrunde, i alle aldre, og med hver deres historie og grunde til hvorfor de har taget jiu jitsu’en til sig. Læs her lidt om nogle af vores medlemmer og hvorfor deres valg faldt på jiu jitsu:

 

Navn: Heidi

Alder: 32

Medlem i: 14 år

Beskæftigelse: Radiograf på Herlev Hospital

Du har gået til jiu jitsu længe, hvorfor fortsætter du?

Jeg har gået til jiu jitsu siden 2003, først i Lundby, og senere i Haslev og Ishøj. Jeg har holdt lidt pauser i nogle perioder, da jeg gik på gymnasiet og på videregående uddannelse, men begyndte igen mere fast da jeg var færdig med studiet. Det er en god måde at røre sig på, det er både noget teknisk, hvor en lille forskel i bevægelse, gør en kæmpe forskel i om teknikken lykkedes. Det giver på en måde nogle gode gymnastiske øvelser, træningen giver én en bedre kondi og sammenholdet er rigtigt godt blandt medlemmerne.
Det kan til tider være svært  at komme alle gange til træning da jeg har aftenvagt, men så er der venskabsklubben i Haslev eller i Brøndby Strand. Så det er muligt at træne i løbet af ugen.

Hvordan hørte du om jiu jitsu,  og hvorfor faldt valget på Ishøj Budoklub?

Vi var en bil-fuld som kørte til Lundby Budoklub i tidernes morgen, fordi én havde gået i folkeskole med nogle fra klubben. Vi var tre som fortsatte i klubben efterfølgende, og hørte om Ishøj Budo Klub da det var en venskabsklub til Lundby. Da jeg flyttede til Herlev var det nærliggende at starte i Ishøj, hvor min storebror også trænede og vi havde trænet med klubben tidligere til arrangementer.