Vi er forskellige, men vi dyrker jiu jitsu sammen.

Klubbens medlemmer kommer med vidt forskellige baggrunde, i alle aldre, og med hver deres historie og grunde til hvorfor de har taget jiu jitsu’en til sig. Læs her lidt om nogle af vores medlemmer og hvorfor deres valg faldt på jiu jitsu:

 

Navn: Michael

Alder: 56

Medlem i: 2½ år

Beskæftigelse: Kursuschef FDM

Hvorfor begyndte du til jiu jitsu?

Jeg fulgte sønnen til hans første træning og satte mig ned og kikkede på og så tror jeg træneren godt kunne se at jeg sad lidt uroligt og nok gerne ville være med selv.

Hvad får du ud af jiu jitsu?

Jeg får trænet rimeligt hårdt og kan mærke at jeg har fået en meget bedre kondi. Jeg har det rigtigt godt mentalt og kan godt lide konceptet at man skal gøre sig umage og kæmpe for at få sine bælter når vi gradueres. Og så er den allerstørste fordel at jeg har fået nogle rigtig gode venner her klubben.

Er din alder en udfordring?

Ha ha, nu er jeg jo kun 56, men det er klart at når man først starter med det her i min alder så gør det nok lidt mere ondt, især dagen efter træning.. men jeg synes egentligt at jeg følger godt med.. men jeg ærgrer mig tit over at jeg ikke fik den gode ide for 25 år siden.

Er det svært at passe både træningen og familien samtidigt?

Næ egentligt ikke, især fordi vi går sammen og at maden står klar når vi kommer hjem og så er vores gier altid vaskede og klar når vi tager afsted. Så baglandet er supergodt og det er vigtigt.

Hvordan hørte du om jiu jitsu,  og hvorfor faldt valget på Ishøj Budoklub?

Jeg kom forbi tilfældigt og blev taget rigtigt godt imod og det er faktisk noget som alle siger om os når de kommer og kikker på. Jeg blev fascineret af den actionprægede træning og den professionelle tilgang fra trænerne samt den venlige og åbne modtagelse og omgangstone der er i klubben. Og så synes jeg om det ambitionsniveau der er kommet ind efter vi er skiftet til The Jiu Jitsu Foundation som organisation, hvorfra vi allerede har haft tre højt graduerede trænere herovre.