Vi er forskellige, men vi dyrker jiu jitsu sammen.

Klubbens medlemmer kommer med vidt forskellige baggrunde, i alle aldre, og med hver deres historie og grunde til hvorfor de har taget jiu jitsu’en til sig. Læs her lidt om nogle af vores medlemmer og hvorfor deres valg faldt på jiu jitsu:

 

Navn: Pernille

Alder: 25

Medlem i: 10+ år

Beskæftigelse: Medicin studerende

Hvorfor begyndte du til jiu jitsu?

Jeg begyndte som 9-årig sammen med en veninde. Jeg havde før prøvet andre sportsgrene, men der var noget helt specielt ved sammenholdet og den anderledes træningsform som fik mig til at blive. Det er et valg jeg aldrig har fortrudt, og i dag, efter 16 år, glæder jeg mig stadig hver gang til at komme til træning.

Hvad får du ud af jiu jitsu?

Træningen har fået udviklet mig fra at være en lille stille og usikker pige, til at være en glad og mere selvstændig kvinde med massere af selvtillid.