Vi er forskellige, men vi dyrker jiu jitsu sammen.

Klubbens medlemmer kommer med vidt forskellige baggrunde, i alle aldre, og med hver deres historie og grunde til hvorfor de har taget jiu jitsu’en til sig. Læs her lidt om nogle af vores medlemmer og hvorfor deres valg faldt på jiu jitsu:

 

Navn: Christian

Alder: 49

Medlem i: 3 måneder

Beskæftigelse: Stationsbetjent

Hvordan hørte du om jiu jitsu,  og hvorfor faldt valget på Ishøj Budoklub?

Jeg læste om Ishøj Budo klub for ca. 1 år siden ,da min yngste søn ville gå til kampsport.  Jiu jitsu lød rigtig spændende, så jeg fik min søn til at give det et forsøg. Efter en del gange ville min ældste søn også give det et forsøg, så det ville farmand også prøve, efter samtale med de andre.

Hvad får du ud af jiu jitsu?

Det er rigtigt sjovt, samtidig med at mine to drenge og jeg har noget mere fællesskab. Personlig har jeg opnået mere glæde, og lærer en hel del af medlemmer i klubben.

Er din alder en udfordring, og er det svært at passe både træning, familie og arbejde?

Min alder at tage i betragtning, så kan jeg mærke at det styrker mit sind og min fysik. Familie-mæssigt passer det fint, men arbejde er en anden sag. Med holdskifte kan det knibe, men for det meste kan det godt lade sig gøre. Gør som os, mød op og prøv, det er sjovt.