Poul Grønhøj er klubbens chefinstruktør. Poul har i mere end ti år trænet og undervist i jiu jitsu og har bl.a. undervist i både Taastrup og Roskilde, og underviser nu i Ishøj og Haslev.

Poul begyndte sin kampsports karriere for mere end 15 år siden, og har i tidens løb stiftet bekendtskab med både boksning, karate, kung fu og taekwondo, før han til sidst landte på jiu jitsu. Udover at være en dygtig og flittig instruktør er Poul også selv aktiv i træningen, og det er derfor meget normalt at Poul også selv deltager i træningen når han underviser, hvor han træner med både nybegyndere og de mere erfarne medlemmer.

Poul er kendt i de danske kampsports kredse, og har i en årerække siddet som medlem af DGI’s Kampidræts Landsudvalg. Herudover er han anerkendt på tværs af klubber og stilarter for sin høje tekniske standard.

Udover at træne og undervise i jiu jitsu, dyrker Poul også iaido. Iaido er kunsten at trække et sværd, og dette underviser han også i for de højere graduerede i både Ishøj og Haslev.