Ishøj budoklub har endnu en gang været ude i det ganske danske land og møde en masse nye venner.

goshin-teaser

 

En tidlig søndag morgen i oktober drog et par medlemmer afsted imod Oden sammen med Brøndby Strand selvforsvarsklub. Et par klubber indenfor Goshin ryu ju jutsu havde inviteret til træning, og der var stor nysgerrighed for at se hvad de havde at byde på.

Klubben blev som forventet mødt af smilende og venlige mennesker, både børn og voksne, iført den velkendte hvide gi og gode humør, og der blev hurtigt gået til den med både opvarmning og kast under kyndig ledels af Agge Nielsen, 2. dan i Goshin ruy ju jutsu.

goshin-1

Efter en kort frokost blev en af klubbens instruktører, Andreas, inviteret til at undervise, og igen gik alle til den med massere af energi og sugede nye indtryk til sig.

goshin-andreas

 

Undervejs blev der også afholdt gradueringer for nogle af de lokale klubbers medlemmer, og vi var mere end glade for at få lov til at være til at hjælpe i den sammenhæng. Efter et par meget flotte gradueringer blev det tid til lidt leg, og de højere bælter gik i gang med en reaktionsprøve, også kaldet handlebane, hvor der udføres tilfældige angreb som skal afværges og afsluttes. Her gjorde især Heidi sig meget positivt bemærket, idet hun ubesværet kastede rundt med alt og alle, til stor inspiration og fornøjelse for den lokale klubs medlemmer. Også Andreas fik gjort et indtryk, idet han blev ved med at kaste rundt med de lokale sortbælter indtil de, i stedet for ham, løb tør for energi.

goshin-heidi

Som altid var det sjovt og spændende at se hvor stor forskel der kan være imellem de forskellige stilarter, og hvor ens det alligevel kan være, og der er ingen tvivl om at alle deltagere havde en sjov og spændende dag og kom hjem med en masse nyt materiale som der kan arbejdes videre på i klubben, og Ishøj budoklub ser i hvert fald frem til at være med næste gang Goshin ryu inviterer til seminar.

goshin-2