Per onsdag d. 25 marts har Ishøj Jiu Jitsu Klub fået en ny gulbælte og fire nye orange bælter i Shishifunjin Ryu Jujutsu. Endvidere blev der præsenteret både 3. og 2. kyu i Toyama Ryu Iaido.

201503graduering

Fra højre til venstre: Jonathan, Poul, Andreas, Emma, Dina, Kaan,  og Lenche.

Jonathan havde ellers forberedt sig stort til forrige graduering, men på grund af en vinterforkølelse måtte han desværre udgå, så det var en fornøjelse at se ham tage revanche til aftenens træning.

Emma, Dina og Lenche har virkeligt trænet igennem det sidste stykke tid, og har endda sneget sig med når nogle af senior-bælterne træner for sig selv i weekenderne, så det hele sad præcis som det skulle til gradueringen. Kaan demonstrerede også en hidtil uset mængde energi til aftenens opvisning, så det var en sand fornøjelse at kunne overdrage dem alle deres orange bælter.

Aftenen blev rundet af med en opvisning i iaido, trækning af katana, hvor Poul og Andreas blev gradueret til henholdsvis 3. og 2. kyu.

Vi glæder os til at så de nye bælter i brug på måtten, og på vegne af hele klubben, et stort tillykke til jer alle sammen.