Sommerferien er overstået, og til trods for den danske sommer er det jo nok alligevel blevet til at par aftener med lækker grillmad, og is i stride strømme sammen med venner og famile. Men har du også fået rørt dig lidt? Hvis ikke, så har du nu chancen! Ishøj Budo klub starter en ny sæson på onsdag d. 12 august, hvor alle er velkomne!

Jiu jitsu er en super sjov, sund og spændende sport med plads til alle, uanset om man kommer for at komme i bedre form, smide et par kilo, eller hvis man gerne vil lære at forsvare sig selv, eller simpelthen bare gerne vil prøve noget nyt og spændende. Så tag en ven under armen, og kom ned og prøv en omgang jiu jitsu i Ishøj!

Men hvad er jiu jitsu?

hvadJiu Jitsu er japansk og betyder “blid teknik”, og er en kampsport som tilpasser sig tiden og derved en meget effektiv form for selvforsvar. Derudover er det en sjov og anderledes sport som konstant udvikler sig og træningen når derfor sjældent at blive kedelig. Vores fokus er på kast, ledlåse, forskellige teknikker til at kontrollere sin modstander med, samt det grundlæggende princip i at udnytte sine modstanderes styrke og energi imod dem selv, uden selv at bruge styrke. Dette gør det anvendligt for kvinder, mænd og børn i alle aldre.

Er jiu jitsu noget for mig?

formigJiu jitsu er for alle, uanset alder,  køn, kondi eller erfaring. Træningen tilpasses så der er noget for alle niveauer, og træningen er sjældent ens fra gang til gang. Det eneste du har brug for for at prøve det, er noget løstsiddende tøj og lidt eventyrlyst.

 

Hvad får man ellers ud af det?

ellersRegelmæssig træning kan være med til at forbedre din kondition, styrke, fleksibilitet, holdning og kordinationsevne, og kan for mange være et godt værktøj til fysisk og personlig udvikling. Både øget selvværd, selvtillid, koncentration og ekstra energi er kendte bivirkninger af regelmæssig Jiu Jitsu.

Og så er det rigtigt, rigtigt, RIGTIGT sjovt, og en god måde at møde nye venner på. Vi er en meget social klub, og det er ikke unormalt at der holdes grillfest, videoaften, eller skiferie og udflugter sammen med klubben. Fik vi nævnt at det er sjovt?

spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller er du bare blevet nysgerrig? Så kom forbi og sig hej på en af vores alm. træningsaftener, mandag og onsdag. De første fire gange er gratis, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med sporten, samt snakke med vores medlemmer og instruktører.

Og hvis du stadig ikke er overbevist, så er her fem gode grunde til at komme og prøve det:

  • Sjovt
    Jiu Jitsu er en spændende og anderledes motionsform
  • Sundt
    Motion og bevægelse er sundt, og Jiu Jitsu er fuld af bevægelse
  • Effektivt
    Jiu Jitsu anvendes af MMA fightere, special styrker, og flinke små rare koner som er trætte af tasketyve, verden over.
  • Venskabeligt
    Det er fysisk umuligt ikke at blive gode venner med dem man møder til Jiu Jitsu. Sådan er det bare
  • For alle
    I Jiu Jitsu er der plads til alle, stor og lille, tyk og tynd, ung og gammel. Træningen tilpasses den enkelte elev, uanset om man drømmer om at blive verdensmester, eller bare gerne vil have lidt sved på panden